Samen Bevallen Visie

visie

Wat is mijn visie over de cursus In Kracht Bevallen?

Ik ben ervan overtuigd dat je door diep te ontspannen, angsten los te laten en je goed te informeren, de pijn op een andere manier kan beleven. Hierdoor wordt de geboorte een stuk fijner. Hierin verschilt de cursus HypnoBirthing® van andere cursussen, die je leren omgaan met de pijn en er vanuit gaan dat je de beleving van de pijn niet kan veranderen. De cursus is geschikt voor elke aanstaande moeder en vader die meer informatie willen over de kracht van het vrouwelijk lichaam tijdens de zwangerschap en de geboorte, en alles wat daarbij komt kijken. Je bent uiteraard ook welkom als je al een geboorte achter de rug hebt en deze keer een andere ervaring wenst.

Het is het beste om de cursus te volgen met een ‘geboorte’partner. Contacteer me echter als je deze cursus alleen wilt volgen en ik bekijk graag met je wat op dat moment de mogelijkheden zijn. Ik werk individueel of met kleine groepjes omdat jullie recht hebben op ruimte en aandacht tijdens de lessen. De praktijk ligt in een rustige omgeving in Sint-Job-in-’t Goor. Uiteraard geef ik de cursus ook graag bij jullie thuis.