Samen Bevallen Sonja Wauters

sonja wauters

In 1985 studeerde ik, Sonja Wauters, af als verpleegkundige. Toen had ik de keuze om te werken of nog verder te studeren. Ik koos voor de tweede optie, daar mijn passie ligt bij de start van nieuw leven. Zo studeerde ik een jaar later af als vroedvrouw. Sindsdien werk ik als vroedvrouw in het ziekenhuis. Enkele jaren geleden kwam ik voor de eerste keer in contact met HypnoBirthing. Omdat er op dat moment nog geen opleidingen werden gegeven in België, verschoof dit een beetje naar de achtergrond. In januari 2020 vond ik het tijd om iets met mijn gedachten rond HypnoBirthing te doen. In maart volgde ik de HypnoBirthing®, De Mongan Methode opleiding, die ondertussen in België wordt gegeven. Ik ben zo blij dat ik deze beslissing genomen heb! Ik ben ervan overtuigd dat deze cursus, samen met mijn jaren ervaring als vroedvrouw, een enorme bijdrage kan leveren aan de beleving van de geboorte van jullie baby. Dat ik jullie het vertrouwen en de kracht kan geven in een geboorte waarvoor jullie kiezen, met een positieve ervaring tot gevolg. Ik kijk er enorm naar uit om jullie die informatie te geven die hiervoor nodig is.