1 jaar zwangerschapscursus In Kracht Bevallen, HypnoBirthing

Vorig jaar rond deze tijd ben ik gestart met het geven van mijn zwangerschapscursus In Kracht Bevallen ( voorheen Samen Bevallen), HypnoBirthing. Ondertussen zijn Lyana, Corneel, Renée, Arne, Pippa, Frances, Miel en Zohra geboren. Er zijn nog 2 baby’s op komst en daar kijk ik erg naar uit. Al de koppels hebben op hun eigen manier een invulling gegeven aan één van de belangrijkste gebeurtenissen uit hun leven, de geboorte van hun kind. Ik ben zo ontzettend trots dat ik deel mocht uitmaken van die invulling en de manier van beleven. Eén voor één zijn het krachtige personen die de verantwoordelijkheid namen om van dit belangrijk moment iets moois te maken en deel te nemen aan de beslissingen rondom heel de geboorte. Ik wil hen graag bedanken voor het vertrouwen dat ze hadden in mij en mijn cursus. Je kan sommige verhalen van hen hier lezen, bekijken en beluisteren.

Willen jullie ook iets moois maken van de geboorte van jullie baby? Deelnemen aan de beslissingen rondom het hele gebeuren? Neem dan contact met me op voor meer informatie!