Samen Bevallen wordt In Kracht Bevallen

Door omstandigheden moest ik mijn bedrijfsnaam Samen Bevallen veranderen. Het was even een shock want ik vond dat Samen Bevallen wel uitstraalde dat je nooit alleen moet bevallen. Dit doe je altijd samen met iemand. Die iemand is een geboortepartner en dit kan de levenspartner zijn. Echter als er geen levenspartner is, kan er een andere geboortepartner aanwezig zijn gaande van een zus, moeder, goede vriendin naar een vroedvrouw of doula. Ook als er geen gekozen geboortepartner aanwezig kan zijn, kan de vroedvrouw op dat moment aanwezig in het ziekenhuis jouw geboortepartner zijn.

Ik moest dus nadenken over een nieuwe naam. Het was niet gemakkelijk want je zit natuurlijk met de andere naam in je hoofd. Ik ben dan uitgegaan van wat de cursus eigenlijk voor mij betekent. Ik vind het belangrijkste uit de cursus dat ik het vertrouwen en de kracht kan geven aan de koppels om na te denken wat zij willen tijdens de geboorte van hun kind. Wat vinden zij belangrijk en hoe kunnen ze daarover respectvol in gesprek gaan met de gekozen zorgverlener. Zo ben ik tot de naam In Kracht Bevallen gekomen en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden mee ben. Het straalt uit wat de cursus meegeeft.

Ik hoop nog veel koppels te begeleiden met mijn cursus In Kracht Bevallen!

Ook mijn Facebookpagina is aangepast.